Emlékmérkőzés Rimócon.

Rimócon kilencedik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Vincze Barnára és Beszkid Andorra emlékező labdarúgó mérkőzést. Mindkét elhunyt nagyszerű sportember, a Rimóc sportéletét meghatározó személyek legmeghatározóbbja volt. Halálukkal kiváló szervezőket és vezetőket vesztett el a rimóci sportélet. A mérkőzés előtt Holecz Ferenc, az öregfiúk csapatvezetője, Szabó Vilmos Rimóc polgármestere és Velki Róbert Magyargéc polgármestere méltatta az elhunytak múltját és áldozatos munkáját.

A nyári napsütésben közepes színvonalú találkozót játszott a két csapat. Az első félidőben a vendégek jobb helyzetkihasználással négygólos előnyre tettek szert. A második játékrészben a hazaiak mindent egy lapra téve támadtak. A rimóci helyzetek kimaradtak, és a vendégek kontratámadásokból tovább növelték az előnyüket. A vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Rimóc – SKSE öregfiúk 0-7 (0-4). Játékvezető: Vincze József. Góllövő: Tábori (3), Grúz, Juhász, Rusznyák, Szeles.

Rimóc: Baráth – Rigó, Kómár, Tisztartó, Szerémi, Árva, Guti, Komjáti, Csernyi, Nagy, Hodur. Csere: Takács, Valkó, Vincze. Csapatvezető: Holecz Ferenc.

SKSE öregfiúk: Sztrémi – Szeles, Bozó, Juhász, Jambrik, Rusznyák, Szabó Sz., Grúz, Kiss, Tábori, Kiska. Csere: Babják, Divald, Fekete, Gaál. Csapatvezető: Németh Csaba.