Szombaton az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata a negyedik alkalommal kiírt Kaposvári Márton nemzetközi labdarúgókupa keretében, Rimóc hasonló korú gárdájával mérkőzött Somoskőújfaluban. A remekül előkészített, jó talajú pályán a csapatok nagy kedvvel vetették magukat a küzdelembe. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott rendezvénysorozat összecsapásán, megérdemelt hazai győzelem született. Az első félidőben a hazaiak a helyzetek sokaságát hagyták ki, még a vendégek szórványos támadásokkal veszélyeztettek. A kapusok remekül őrizték hálójukat a góloktól. A második játékrészben a hazaiak jobban kihasználták a helyzeteket, amíg Babják hálója érintetlen maradt. A győzelem csak szépségtapasz a kupában, mely a második helyhez volt elég az SKSE öregfiúknak.

SKSE öregfiúk – Rimóc 3-0 (1-0). Somoskőújfalui sportpálya. Játékvezető: Ludányi. Góllövő: Grúz, Juhász, Szeles.

SKSE öregfiúk: Babják – Rusznyák, Bozó, Juhász, Kiss, Chován, Grúz, Szeles, Szabó Sz., Kiska, Muzsik. Csere: Bartus, Egeresi, Fekete, Szabó I. Csapatvezető: Németh Csaba.

Rimóc: Czupkó I. – Percze, Virág, Takács, Fábián, Komjáti, Árva, Guti, Hodur, Tiszttartó, Kalányos. Csere: Czupkó D. Csapatvezető: Holecz Ferenc.