A negyedik alkalommal kiírt Kaposvári Márton kupáért zajló mérkőzéssorozat döntő összecsapását rendezték meg a hétvégén a szlovák Fülekpüspökiben. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott kupasorozat összecsapásán mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést. A hazaiak két gyors góllal, a vendégvédők asszisztálása mellett vezetést szereztek az első félidőben. A félidő vége előtt Kiska csökkentett a hátrányon. A második félidő is korrekt játékvezetés mellett, nyílt sisakos játékkal telt. Muzsik góljával a kohászok egyenlítettek. A vendégek győzelmi kényszerben vezették a támadásokat, azonban a legnagyobb helyzeteiket is elpuskázták. A hazaiak egy korszerű támadás végén remek csukafejessel megszerezték a vezetést. Az elúszni látszó siker tudatában a vendégek lelkileg és morálisan is lenullázták magukat. A hazaiak további könnyű gólokkal a mérkőzés összképe alapján megérdemelték a győzelmet, ezzel idén harmadik alkalommal, véglegesen elnyerték a kupát.

PITE-Fülekpüspöki – SKSE öregfiúk 5-2 (2-1). Játékvezető: Marian Jacsmenik, Robert Palicza. Góllövő: Tóth (2), Bencsik, Sáfrány, Trizna illetve Kiska, Muzsik.

PITE-Fülekpüspöki: György – Bogdány, Nagy I., Ihos, Kalocsai, Lipták, Adamec, Titton, Trizna, Sáfrány, Tóth. Csere: Bencsik, Mák, Nagy P., Stevore. Csapatvezető: Tóth László. Menedzser: Gáspár Lajos.

SKSE öregfiúk: Babják – Rusznyák, Juhász, Bozó, Jambrik, Fodor, Grúz, Tóth, Kiss, Kiska, Bazsányi. Csere: Bartus, Chován, Fekete, Halász, Muzsik, Szabó I., Szabó Sz., Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.