A harmadik alkalommal kiírt Kaposvári Márton kupáért zajló mérkőzéssorozat döntő összecsapását rendezték meg a hétvégén a szlovák Fülekpüspökiben. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott kupasorozat mérkőzésén a csapatok nagy lendülettel kezdtek, a helyzetek azonban kimaradtak. A hazaiak egy gyors támadás végén vezetést szereztek az első félidőben. A második félidő is korrekt játékvezetés mellett nyílt játékkal telt, azonban a kohászok a legnagyobb helyzeteiket is elpuskázták. A hazaiak a mérkőzés összképe alapján megérdemelték a győzelmet, ezzel idén második alkalommal szerezték meg a kupát.

PITE-Fülekpüspöki – SKSE öregfiúk 1-0 (1-0). Játékvezető: Marian Jacsmenik. Góllövő: Gáspár.

PITE-Fülekpüspöki: Csongor – Csúz Gy., Bozó, Sándor, Gáspár, Molnár, Lipták, Adamec, Ali Ahmad, Kardács I., Tóth. Csere: Bogdány, Csúz R., Erdelac, Kardács D., Nagy. Csapatvezető: Tóth László. Menedzser: Gáspár Lajos.

SKSE öregfiúk: Babják – Szeles, Juhász, Bozó, Jambrik, Chován, Kiska, Grúz, Kiss, Muzsik, Bazsányi. Csere: Fekete, Szabó Sz., Tóth. Csapatvezető: Németh Csaba.