Az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata a hétvégén, az idény utolsó mérkőzésén Somoskőújfaluban, az FTC Filakovo öregfiúk csapatát látta vendégül. A kohászok mumusaként számon tartott fülekiek ismét megszerezték a győzelmet a hazaiakkal szemben. Az első félidőben egy-egy gól született mindkét oldalon. A szünet után a vendégek gyors kontratámadásokkal meglepték a kohászokat, és három gólt lőttek az esős időben. A hazaiak mindent egy lapra téve támadtak és 4:3-ra felzárkóztak, szorossá téve ezzel a találkozót. Az egyenlítésért támadott a Sese, de egy mutatós hazai támadás végén György parádés mozdulattal védte Muzsik lövését. A következő percben a fülekiek egy szépen kivitelezett, gyors támadás során aztán végleg eldöntötték a mérkőzést.

SKSE öregfiúk – FTC Filakovo 3-5 (1-1). Játékvezető: Ludányi. Góllövő: Grúz (2), Szeles illetve Titton (2), Sáfrány, Telek, Tóth.

SKSE öregfiúk: Babják – Szeles, Bozó, Juhász, Kiss, Chován, Grúz, Rusznyák, Szabó Sz., Kiska, Bazsányi. Csere: Egeresi, Fekete, Gaál, Horváth, Muzsik, Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.

FTC Filakovo: György – Mák, Szlovák, Bencsik, Balázs, Jónai, Telek, Titton, Vrsánszki, Sáfrány, Tóth. Csere: Kovács, Sebestyén. Csapatvezető: Bencsik Gábor.