Az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata hosszú kihagyás után Szlovákiában vendégeskedett a hétvégén. Az összecsapást nagyszerűen előkészített pályán, a füleki FTC edzőpályáján rendezték meg, ahol sportszerű, nagyiramú és változatos mérkőzést játszottak a csapatok. A hazaiak használták ki jobban az első félidőben a helyzeteiket, ezzel kétgólos előnyre tettek szert. Előnyüket a félidő végéig megtartották. A második félidőben aztán a kohászok taktikát változtattak, és szereztek két szép gólt a számtalan kidolgozott helyzetükből. A mérkőzés hajrájában a SESE öregfiúk hiába támadtak veszélyesebben, a befejezés végül egy ellentámadásból a hazaiaknak sikerült jobban. A hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Fülek TC öregfiúk – SKSE öregfiúk 3-2 (2-0). Játékvezető: Palicza. Góllövő: Titton (2), Végh illetve Bazsányi (2).

Fülek TC öregfiúk: Sebestyén – Telek, Magyar, Vrsánszky, Pauk, Bencsik, Czene, Adamec, Titton, Végh, Felső T. Csere: Bartus, Beck, Felső Z., György, Tóth. Vezető: Bencsik Gábor.

SKSE öregfiúk: Babják – Horváth, Juhász, Bozó, Szeles, Tóth, Kiss, Kiska, Jambrik, Grúz, Muzsik. Csere: Bazsányi, Chován, Egeresi, Fekete, Nagy R., Szabó I., Tőzsér Zs. Csapatvezető: Németh Csaba.