A tizenhetedik éve zajló nemzetközi kupasorozatot idén Pünkösdi József alapító tagjukról nevezte el az SKSE öregfiúk. A kupáért zajló mérkőzéssorozat negyedik összecsapását rendezték meg a hétvégén a szlovák Fülekpüspökiben. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott esemény összecsapásán mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést. Azonban az első félidőben a gólszerzés csak a hazaiaknak sikerült, a vendégvédők asszisztálása mellett. A második játékrész is hasonlóan telt, azzal a különbséggel, hogy a kohászok megszerezték a becsületgólt. A hazaiak megérdemelt győzelmet arattak, ezzel nagy lépést tettek 2024-ben a kupa elnyerése felé.

PITE-Fülekpüspöki – SKSE öregfiúk 6–1 (3–0)
Vezette: Robert Palicza, Marian Jacsmenik.
PITE-Fülekpüspöki: Bozó – Bogdány, Ihos, Pataki, Varga, Csúz, Molnár, Lipták, Adamec, Tóth, Kardács. Cs.: Ali Ahmad, Bednár, Kalocsai, Stevove. Csapatvezető: Spodniak Ferenc, Tóth Gábor. Menedzser: Tóth László.
SKSE öregfiúk: Babják – Egeresi, Juhász, Bozó, Jambrik, Chován, Fodor, Grúz, Kiss, Rusznyák, Kiska. Cs.: Fekete, Szabó I., Szabó Sz., Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.
Gl.: Adamec (3), Tóth (2), Lipták, ill. Fodor.