Szombaton az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata az alapító tag, Pünkösdi József nevére kiírt nemzetközi kupa keretében a szlovák PITE-Fülekpüspöki gárdájával mérkőzött. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott rendezvénysorozat összecsapásán, a remekül előkészített somoskőújfalui pályán gyürkőztek egymásnak a csapatok. Az első félidőben mindkét együttes sok helyzetet dolgozott ki, a kapusoknak nehéz pillanatokban kellett bizonyítani rátermettségüket. A vendégek két gyors góllal vezetést szereztek, amire a hazaiak egy szép támadásból lőtt találattal válaszoltak. A második félidőben a szervezettebben játszó, fizikailag jobb állapotú szlovák csapat ellentmondást nem tűrően oktatta a hazaiakat, akik ismét egy „zakóba” szaladtak bele. Az összhang hiánya, az egymást segítő támadójáték elmaradása és a tartalékos felállás következtében a hazaiak lépéshátrányba kerültek a kupasorozatban. A korrekt és nagyvonalú játékvezetés mellett a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

SKSE öregfiúk – PITE-Fülekpüspöki 1-3 (1-2). Játékvezető: Elischer Góllövő: Jambrik illetve Adamec, Tóth, Tryzna.

SKSE öregfiúk: Babják – Egeresi, Juhász, Bozó, Halász, Rusznyák, Grúz, Szabó Sz., Jambrik, Kiss, Kiska. Csere: Chován, Fekete, Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.

PITE-Fülekpüspöki: György – Csúz R., Erdelac, Csúz Gy., Bogdány, Molnár, Sterove, Tryzna, Adamec, Kalocsai, Tóth. Csere: Bednár, Nagy, Stieranka. Csapatvezető: Tóth László. Menedzser: Gáspár Lajos, Spodniak Ferenc.”